Política 10/07/2016

Demòcrates anunciarà aquest dilluns accions legals contra la nova CDC per la "usurpació" del nom

Descarten integrar-se al Partit Demòcrata Català i reivindiquen que són una formació fundada fa un any

Acn
1 min
Les cares visibles de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà i Núria de Gispert, en una roda de premsa a la seu del partit a principis de maig

BarcelonaDemòcrates de Catalunya anunciaran demà, dilluns, les accions legals que emprendran davant el que consideren que pot ser una "usurpació" del nom per part del Partit Demòcrata Català, nom escollit aquest diumenge per la nova CDC. Ho ha avançat Antoni Castellà en declaracions a la premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent de Demòcrates ha recordat que aquest dissabte ja van informar que el nom Partit Demòcrata Català podria "entrar en conflicte" amb el de la seva formació. Per aquest motiu, demà anunciaran accions per "protegir" el nom que van escollir els compromissaris en la fundació de Demòcrates i amb l'objectiu de "no enganyar" els possibles votants amb noms que s'hi assemblen.

D'altra banda, Castellà ha descartat que Demòcrates s'integri en la nova CDC i ha reivindicat que són una formació que es va fundar ara fa un any.

Castellà, que ha assistit a la cloenda del congrés convergent, ha assegurat que avui no es manifestaran sobre les accions legals que anunciaran demà, en una roda de premsa prevista per a les onze del matí, "per respecte" al mateix congrés.

stats