IRREGULARITATS A L'ADMINISTARACIÓ
Política 24/02/2011

Cinc detinguts, entre ells el gerent d'obres de Gisa, per irregularitats en l'adjudicació d'una carretera

La policia judicial té oberta una operació per possibles irregularitats en l'adjudicació d'una carretera a les comarques gironines durant la passada legislatura. Hi ha almenys cinc detinguts, un d'ells el gerent d'obres, un càrrec intermedi de l'empresa que gestiona les obres públiques de la Generalitat

Redacció
1 min
Jordi Vergé, en una imatge d'arxiu de Clot TV

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La Guàrdia Civil han detingut almenys cinc persones aquest migdia després d'haver escorcollat la seu de l'empresa pública de la Generalitat Gisa a Barcelona. Fonts coneixedores de l'operació han explicat que un dels detinguts és Jordi Vergé, gerent d'obres de Gisa, un càrrec intermedi de l'empresa pública. L'operació l'ha ordenat la Fiscalia de Delictes Econòmics, que ha demanat documentació relacionada amb l'adjudicació d'una obra pública a Girona. De fet, la Fiscalia ha demanat tota la documentació sobre adjudicacions d'obra pública a Girona a partir del 2007 i fins avui.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Fiscalia ha requerit documentació complementària, que Gisa no ha lliurat encara, però que s'ha compromès a lliurar amb la màxima celeritat. Altres fonts consultades per l'Ara.cat parlen d'altres detinguts, però no vinculats a Gisa, sinó a les empreses corresponsables de les irregularitats.

stats