Publicitat
Publicitat

NOU FINANÇAMENT

Mas es reunirà amb els presidents de les diputacions per explorar la Hisenda pròpia unilateral

La trobada tindrà lloc el 19 de setembre, el dia abans de la reunió entre el president de la Generalitat i Mariano Rajoy per abordar el pacte fiscal

Artur Mas està preparant les bases de l'agència tributària pròpia conjuntament amb les diputacions, tal com va avançar l'ARA. Segons explica el programa '8 al dia', el president de la Generalitat es reunirà amb els presidents de les quatres diputacions la vigília de la reunió que tindrà amb Mariano Rajoy el 20 de setembre per parlar precisament del pacte fiscal. L'objectiu de la trobada seria explorar com canalitzar a través dels ajuntaments i les diputacions les dades i la xarxa per posar en marxa la Hisenda pròpia que recapti, gestioni i liquidi tots els impostos dels catalans, tal com porten negociant des de fa quatre mesos les diferents administracions. Mas es va comprometre a impulsar unilateralment l'agència tributària encara que Rajoy tanqués la porta al pacte fiscal i la fórmula més efectiva de fer-ho seria aprofitant l'estructura tributària ja existent, actualment en mans de les diputacions.

Segons '8 al dia', Generalitat i diputacions ultimen també un conveni de col·laboració que permeti més eficiència també en els impostos de la Generalitat.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT