POLÍTICA
Política 10/02/2012

El director de la tesi doctoral de Camps: "Garzón és un delinqüent"

El també president del Consell Jurídic Consultiu (CJC) del País Valencià ha replicat així a una jove que ha dit "corrupte" a Camps en arribar a la Universitat d'Elx

Efe
1 min

ElxEl president del Consell Jurídic Consultiu del País Valencià i director de la tesi doctoral de Francisco Camps, Vicente Garrido Mayol, ha dit avui que el magistrat Baltasar Garzón és "un delinqüent" i per això "l'han condemnat" .

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Garrido ha respost amb aquestes paraules a una jove estudiant que, dirigint-se a Camps, l'ha titllat de "pocavergonya", quan l'expresident de la Generalitat mirava d'accedir a l'aula acadèmica de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx, on ha llegit la tesi doctoral. "A qui li diu, a Garzón?", ha respost Garrido. "No, a vostè", li ha contestat la jove. "Jo no, Garzón. És un delinqüent" i per això "l'han condemnat", ha continuat el president del CJC.

Sentència "genial"

A continuació, i entre les contínues esbroncades dels manifestants, un periodista ha demanat a Garrido que donés la seva opinió sobre la sentència condemnatòria a Garzón. "Genial, molt bé. L'he llegit i és molt bona, en la meva opinió personal", ha afirmat.

stats