Política 04/09/2018

Un alcalde del PDECat aposta per "tancar fronteres amb Espanya" abans que fer una aturada de país

Joan Ramon Casals defensa alertar Europa aturant "qui intenta perjudicar-te"

Ara
1 min
El PDECat activa un congrés al juliol: el sector crític el vol aprofitar per canviar la direcció i situar-hi Casals

BarcelonaL'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (PDECat), s'ha mostrat partidari aquest dimarts d'"aturar Espanya" en lloc de fer una aturada de país a Catalunya per commemorar el primer aniversari dels fets d'octubre del 2017. "Hauríem de tancar les fronteres amb Espanya, que ells patissin. Aquella setmana o dia exportar i fer més que mai, perquè som un país que també ha de tirar endavant", ha subratllat en una entrevista a La Xarxa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Casals, que va ser un dels impulsors del sector crític amb Marta Pascal de cara a l'assemblea en què el PDECat va escollir una nova direcció, ha insistit que l'independentisme hauria de pensar quines propostes "donaran més rendiments a nivell extern i intern". "Que aturis el que està intentant perjudicar-te i enviar una bona alerta a Europa", ha argumentat.

La possibilitat de fer una aturada de país la va posar sobre la taula la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en una entrevista a RAC1 la setmana passada. Aquest dilluns els sindicats majoritaris se'n van desmarcar, però Paluzie ha puntualitzat en una entrevista aquest dimarts a l'ARA que encara queden per contactar alguns sindicats i plataformes per abordar les mobilitzacions.

stats