Un dirigent del PP d'Andalusia desmeteix el tòpics sobre els catalans que ell s'havia cregut

Toni Martín Iglesias, vicesecretari de Coordinació Política, va passar una setmana a Girona aquest Nadal i va penjar un comentari al Facebook en què diu que s'ha sentit un 'gilipollas'

Amb 50 anys diu que després de passar sis dies a Catalunya s'ha sentit un 'gilipollas'. Es diu Toni Martín Iglesias, és vicesecretari de Coordinació Política del PP d'Andalusia i admet que fins fa pocs dies, quan va venir per primer cop a Catalunya de vacances, es creia els tòpics que havia sentit d'amics i coneguts que deien que els catalans sempre parlaven en català, encara que els diguessis que no els entenies perquè ets espanyol. Martín va publicar la seva experiència 'reveladora' al seu mur de  Facebook, i l'escrit s'ha convertit en viral.

Aquest dilluns,  l''Abc' de Sevilla es va fer ressò de la notícia, i el dirigent popular els ha dit que l'ha sorprès la repercussió del seu escrit: "Amb això, desgraciadament, no se solucionen els problemes de Catalunya, però tant de bo fos un granet de sorra per bastir algun pont, des del respecte i l'estima".

Més continguts de