Política 23/01/2013

Maurici Lucena: "És un dia trist, tinc un disgust seriós"

El portaveu del PSC "lamenta" que cinc diputats hagin trencat la disciplina de vot i afirma que l'executiva i el grup parlamentari debatran si cal prendre "alguna decisió" davant el gest dels crítics

Sara González
1 min
Collboni, Lucena i Navarro, al ple del Parlament aquest dimecres / TONI ALBIR / EFE

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha assegurat aquest dimecres, després de la votació del ple del Parlament, que el partit considera que els cinc diputats crítics que han desobeït les ordres de Pere Navarro i s'han negat a votar en contra de la declaració de sobirania de CiU, ERC i ICV-EUiA han "trencat la disciplina de vot" i, en conseqüència, caldrà veure "quina és la resposta" que dóna la direcció del partit. "És un dia trist, tinc un disgust seriós", ha assegurat Lucena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El número dos de Navarro al Parlament ha assegurat que l'actitud discordant d'aquests cinc diputats és "una més de les expressions de tensió que el debat sobiranista ha obert a la societat catalana". De fet, ha recordat que aquesta tensió també ha fet estralls entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica.

Lucena ha deixat clar que, per respecte als cinc diputats i als òrgans de direcció del partit, no volia fer valoracions "polítiques i personals" i s'ha limitat a assegurar que l'acte de desobediència d'aquest grup de dirigents serà "debatut" a l'executiva i a la direcció del grup parlamentari del PSC.

stats