Política 29/10/2012

El PSC assegura que intentarà convèncer el PSOE perquè accepti el dret a decidir

"Nosaltres farem la feina amb els nostres homòlegs. CiU farà el mateix amb el PP, la seva homòloga espanyola?", ha etzibat el secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández

Sara González
1 min

BarcelonaEl secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, ha assegurat que amb la direcció del PSOE "hi ha coincidències" com ara en l'alternativa econòmica i social i en l'objectiu de reformar la Constitució en un sentit federal, però ha admès que també "hi ha discrepàncies", i un exemple clar és en la defensa del dret a decidir. "Estem en un inici d'etapa i de transformació que no serà fàcil i els haurem d'intentar convèncer", ha dit hores després que el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, hagi rebutjat el dret a decidir que recull el programa del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Nosaltres farem la feina amb els nostres homòlegs. CiU farà el mateix amb el PP, la seva homòloga espanyola?", ha preguntat Fernández. El dirigent ha assegurat que el PSC no està preocupat per qüestions internes del PSOE perquè ara estan centrats "a discutir el futur de Catalunya".

Justament demà, 24 hores després d'haver-se fet pública la discrepància del PSOE amb el PSC, Pere Navarro participa en una conferència a Madrid on serà presentat pel mateix Rubalcaba.

stats