DRET A DECIDIR
Política 13/05/2013

Pere Navarro: "El govern català i l'espanyol parlen poc i malament"

En declaracions a TV3, el líder del PSC demana "més diàleg" per millorar el finançament. Assegura que el trencament entre el PSC i el PSOE "no és una opció"

Ara
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, fa una crida a intensificar el diàleg entre els executius català i espanyol en la línia d'aconseguir un finançament millor per a Catalunya i demana al president Artur Mas que abandoni la postura que atia "l'enfrontament". En una entrevista a 'Els matins' de TV3, Navarro ha lamentat que el govern català i l'espanyol "parlen poc i malament", i ha remarcat que és impossible "negociar" quan "tens un projecte amb l'objectiu d'acabar marxant". Alhora, ha criticat que Mas només vagi a Brussel·les per "internacionalitzar el conflicte", en comptes de buscar fórmules per sortir de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre les relacions PSC-PSOE, el líder dels socialistes catalans ha dit que el trencament "no és una opció" i ha assegurat que, malgrat que hi ha dirigents de les dues bandes que han plantejat una separació, "no els farem". "La unió és el que representa els ciutadans socialistes catalans", ha conclòs.

stats