Política 31/01/2014

Duran acusa Montoro d'"alimentar" l'independentisme amagant les balances fiscals

El líder d'Unió augura un "xoc de trens" entre Catalunya i Espanya i recrimina a Camacho que suggerís la suspensió de l'autonomia

Ara
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida ahir en la seva intervenció al Senat durant la compareixença del president Mariano Rajoy.

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha acusat aquest divendres el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, d'estar "alimentant" l'independentisme amagant les balances fiscals amb l'argument que se'n fa un "mal ús". En la seva carta web, Duran ha titllat aquestes afirmacions d'"esperpèntiques, grotesques i impròpies de la intel·ligència de Montoro" i ha remarcat que justament si el ministre corregís el dèficit fiscal "llavors hi hauria menys raons per justificar l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No entenen res", ha constatat Duran, davant els nuls gestos del PP cap a Catalunya. Duran ha augurat un "xoc de trens" entre Catalunya i Espanya i ha recriminat a la presidenta del PP català que suggerís la suspensió de l'autonomia si Artur Mas no afluixa amb el procés sobiranista. "La Generalitat va ser 'restaurada' abans que s'aprovés la carta magna que alguns ara volen petrificar i que en el seu dia recomanaven no votar", ha recordat.

stats