Política 30/01/2015

Duran carrega contra Pablo Iglesias: veu Tsipras "molt més preparat i solvent" que "el de la cueta"

"Podem ja amaga explicacions per ingressos estranys dels seus dirigents", segons el líder d'Unió

Ara
1 min
El cap de files d’Unió, Josep A. Duran i Lleida, és aquests dies de viatge a Xile.

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, veu múltiples diferències entre Syriza i Podem i, sobretot, entre els dirigents d'una i altra formació. "No dubto gens ni mica a considerar Syriza molt més seriosa i els seus dirigents molt més preparats i solvents que els de Podem", afirma en la seva carta web de cada divendres a la militància. Duran recorda que es va comprometre a no parlar constantment de la formació de Pablo Iglesias, "el de la cueta, esclar". Però arran de les eleccions gregues de diumenge passat fa una comparació entre Podem i Syriza, on el partit espanyol no en surt ben parat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran subratlla que el model econòmic de Podem és "l'arruïnada Veneçuela". A més, assenyala que Syriza "és molt més transparent", mentre que Podem, ara pressionada per les acusacions cap al seu ideòleg Juan Carlos Monedero per manca de transparència, "ja amaga explicacions per ingressos estranys dels seus dirigents.

Segons Duran, a més, "les possibilitats de Podem estan molt allunyades de les de Syriza". "Tots dos s'alimenten dels errors dels partits tradicionals i dels efectes de les mesures d'ajust i del seu impacte social. Però Grècia va ser intervinguda i Espanya, no", apunta.

stats