Política 10/09/2013

Duran marxarà a Panamà just abans que comenci la Via Catalana

El líder d'Unió farà l'ofrena al monument a Casanova i després agafarà l'avió, per reunir-se amb candidats a la presidència del país centreamericà

Ara
1 min

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, marxarà dimecres al matí cap a Panamà i es perdrà la Via Catalana cap a la independència, prevista per a les 17.14 hores. A les 8.30 hores, Duran encapçalarà la delegació d'Unió en l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova de Barcelona. Tot seguit, agafarà un avió cap a Panamà, on dijous es reunirà amb amb diversos candidats a la presidència del país, com Milton Henríquez, president del Partit Popular, o Juan Carlos Navarro, del Partit Revolucionari Democràtic. El dia 13, Duran s'entrevistarà amb el president panameny, Ricardo Martinelli.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ja a partir de dissabte, en la seva condició de president de la comissió d'Exteriors del Congrés dels Diputats, Duran participarà en el Fòrum Parlamentari Iberoamericà, fins al 17 de setembre. Posteriorment, es traslladarà a la República Dominicana, per participar com a convidat a l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana. Duran també preveu reunir-se amb el president dominicà, Danilo Medina.

stats