28-N
Política 28/11/2010

Sánchez-Camacho: “Comença el canvi a Espanya”

El PP llegeix en clau espanyola el resultat de les eleccions al Parlament i Alicia Sánchez-Camacho, que bat el màxim històric de Vidal Quadras, diu que el canvi a Espanya “comença aquesta nit”

Lara Bonilla
1 min

BarcelonaEn una intervenció bilingüe davant els periodistes, la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha destacat el "resultat històric" del seu partit que ha aconseguit 18 diputats superant així els 17 d'Aleix Vidal Quadras l'any 1995. El Partit Popular torna així a ser la tercera força política al Parlament de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Reitero el meu compromis i el del Partit Popular, no defraudarem, complirem amb el nostre programa electoral i donarem resposta als problemes reals dels catalans", ha dit Sánchez-Camacho. Segons la líder popular, el resultat demostra que "els ciutadans confien en el PP per sortir de la crisi".

Ha fet una lectura dels resultats electorals en clau espanyola i ha assegurat que "el canvi a Espanya comença avui amb el resultat històric del PP a Catalunya". També ha agraït a Mariano Rajoy "el seu compromís amb Catalunya".

Eufòrica, la líder popular, que ha defensat el model lingüístic i les polítiques d'immigració del seu programa electoral, ha exclamat: "Hem guanyat, bravo pel PP", en referència als 18 diputats obtinguts que són el millor resultat de la seva història. Sánchez-Camacho ha comparegut després davant la militància i ha fet un discurs íntegrament en castellà que ha acabat amb un "Viva Cataluña y Viva España".

stats