Política 26/05/2014

Rajoy s'amaga i no hi ha celebració al balcó

Només una desena de persones a les portes de la seu del PP. Cospedal, en unes declaracions sense preguntes, es mostra satisfeta perquè "ha guanyat el partit del govern"

Agències
1 min
Cospedal i Cañete, valorant els resultats / EFE

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha valorat positivament l'ajustada victòria del PP a les eleccions europees d'aquest diumenge amb l'argument que Espanya, juntament amb Alemanya, són els dos únics dels grans estats europeus en què han guanyat els partits de govern. "Aquesta valoració és positiva", ha dit Cospedal en compareixença davant els mitjans de comunicació en què s'ha limitat a fer una breu valoració del resultat , sense respondre preguntes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La secretària general del PP ha assegurat que es tracta d '"una bona notícia" després de dos anys i mig de treball del govern de Rajoy en una "situació molt complicada", de "prendre decisions impopulars" i d'"exigir molts esforços als espanyols". Cospedal s'ha limitat a afegir que el PP ha aconseguit una diferència una mica més gran amb el PSOE que fa cinc anys.

La secretària general ha comparegut amb el número u de la candidatura del PP a aquestes eleccions, Miguel Arias Cañete, que ha expressat la seva satisfacció perquè el PPE ha guanyat les eleccions i serà decisiu "en configurar la futura Comissió Europea". "Començarem a treballar per tal que a partir de demà, en configurar un grup parlamentari potent, comencem a complir el programa electoral", ha dit el número u del PP, que ha destacat que "hem complert l'objectiu que ens vam traçar quan vam començar la campanya".

Sense balcó

Tot i haver guanyat les eleccions, no hi ha hagut la tradicional celebració al balcó que del carrer Gènova, on, a les onze de la nit, només s'havien reunit una desena de persones.

stats