HORITZÓ ELECTORAL
Política 25/08/2015

Iceta creu que és "absurd" que Mas vulgui comparèixer al Parlament per l'avançament electoral

El primer secretari del PSC assegura que li farà arribar al president valencià, Ximo Puig, que "no tots pensem igual que el conseller Gordó"

Acn
1 min
Miquel Iceta, i el candidat per Tarragona, Carles Castillo, amb la resta de la candidatura a la demarcació / ACN

TarragonaEl primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha titllat de "despropòsit" i "absurd" que el president Artur Mas vulgui comparèixer a la diputació permanent del Parlament per explicar l'avançament electoral. "És absurd quan ja ha dissolt el Parlament, dóna per finalitzada la legislatura i vol ser president però no encapçala la llista per defugir els debats electorals", ha manifestat Iceta des de Tarragona. El candidat socialista ha rebutjat que es vulgui "utilitzar el Parlament en benefici de no se sap ben bé què per donar explicacions que en tot cas s'haurien d'haver donat abans de convocar les eleccions i no després".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la reunió que mantindrà aquest dimecres amb el president valencià, Ximó Puig, el primer secretari del PSC assegura que li farà arribar que "no tots pensem igual que el conseller [Germà] Gordó", en relació a les polèmiques paraules del titular de Justícia del Govern sobre la "nació completa", en referència als Països Catalans.

stats