28-N
Política 28/11/2010

Satisfacció al PP perquè pot ser tercera força segons els sondejos

El partit d'Alicia Sánchez-Camacho aspira a superar ERC i tornar a ser la tercera força al Parlament de Catalunya. Els sondejos li donen entre 15 i 17 diputats i el secretari general del partit mostra la seva satisfacció perquè "el PP puja allà on es presenta"

Lara Bonilla
1 min

BarcelonaEl PP afronta amb optimisme aquesta nit electoral i espera incrementar els 14 diputats actuals al Parlament de Catalunya. De fet, el sondeig de TV3 li dóna entre 15 i 17 diputats i el descens d'ERC, que es quedaria amb 11 o 12 diputats, el col·locarien com a tercera força política. El secretari general del partit, Jordi Cornet, s'ha mostrat satisfet amb la participació i ha destacat que el PP "pot ser decisiu". "La tendència general és que el PP puja allà on es presenta i els socialistes baixen".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Partit Popular de Catalunya segueix el recompte electoral des de l'hotel Grand Marina, al World Trade Center de Barcelona. La presidenta del PP a Catalunya ha arribat una mica abans de les 19.30 hores de la tarda quan encara no havien arribat els militants del seu partit. Sánchez-Camacho s'ha reunit en una sala amb el seu equip per consultar les dades de participació i els primers sondejos. La líder popular ha confessat que està “nerviosa” i que prefereix les campanyes a les nits electorals.

A Madrid, el president del partit, Mariano Rajoy, la secretaria general, María Dolores de Cospedal i la vicesecretaria d'Organització, Ana Mato, entre d'altres càrrecs del PP, seguiran l'escrutini a la seu estatal de la formació al carrer Génova.

stats