Publicitat
Publicitat

El vídeo del PSOE andalús: "Sabies que Andalusia és una de les economies més sanejades, amb un deute molt per sota de Catalunya?"

José Antonio Griñán fa campanya electoral defensant la seva gestió econòmica i atacant Catalunya, el País Valencià i Madrid

"Sabies que, en plena crisi, Andalusia és una de les economies més sanejades del país, amb un deute molt per sota de la mitjana estatal i molt lluny de la de la 'Comunitat Valenciana' o Catalunya?". Així comença el vídeo que el PSOE d'Andalusia ha fet córrer per la xarxa amb vista als comicis autonòmics del proper 25 de març.

En l'anunci preelectoral, els socialistes andalusos defensen la gestió econòmica del govern de José Antonio Griñán i ataquen Catalunya, el País Valencià i Madrid. El vídeo assegura que ha permès que "el sistema educatiu públic d'Andalusia tingui mes de 2.000 menjadors escolars, més que establiments de Mc Donalds a tot Espanya" i que, "mentre Andalusia manté la gratuïtat dels llibres de text, Galícia o la Comunitat de Madrid han eliminat aquest dret".

"Som l'única comunitat autònoma que ha posat en marxa mesures pròpies per a la creació de treball, hem donat feina a més de 200.000 andalusos i n'hem beneficiat més de 400.000". "Per això, en temps de crisi, som una de les comunitats que menys ocupació ha destruït i tenim un creixement de l'atur molt menor que a la 'Comunitat Valenciana', la Comunitat de Madrid, Galícia o Catalunya", afegeix.

L'executiva del PSOE escull aquest dijous les llistes per a les eleccions andaluses, encapçalades per Griñán.

RE

Més continguts de