Política 16/02/2012

El vídeo del PSOE andalús: "Sabies que Andalusia és una de les economies més sanejades, amb un deute molt per sota de Catalunya?"

José Antonio Griñán fa campanya electoral defensant la seva gestió econòmica i atacant Catalunya, el País Valencià i Madrid

1 min

"Sabies que, en plena crisi, Andalusia és una de les economies més sanejades del país, amb un deute molt per sota de la mitjana estatal i molt lluny de la de la 'Comunitat Valenciana' o Catalunya?". Així comença el vídeo que el PSOE d'Andalusia ha fet córrer per la xarxa amb vista als comicis autonòmics del proper 25 de març.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'anunci preelectoral, els socialistes andalusos defensen la gestió econòmica del govern de José Antonio Griñán i ataquen Catalunya, el País Valencià i Madrid. El vídeo assegura que ha permès que "el sistema educatiu públic d'Andalusia tingui mes de 2.000 menjadors escolars, més que establiments de Mc Donalds a tot Espanya" i que, "mentre Andalusia manté la gratuïtat dels llibres de text, Galícia o la Comunitat de Madrid han eliminat aquest dret".

"Som l'única comunitat autònoma que ha posat en marxa mesures pròpies per a la creació de treball, hem donat feina a més de 200.000 andalusos i n'hem beneficiat més de 400.000". "Per això, en temps de crisi, som una de les comunitats que menys ocupació ha destruït i tenim un creixement de l'atur molt menor que a la 'Comunitat Valenciana', la Comunitat de Madrid, Galícia o Catalunya", afegeix.

L'executiva del PSOE escull aquest dijous les llistes per a les eleccions andaluses, encapçalades per Griñán.

stats