ELECCIONS EUROPEES
Política 22/05/2014

Cospedal atribueix l'atac al cotxe de Montoro a "radicals independentistes" i "proetarres"

La secretària general del PP qualifica els autors de l'agressió d'"indignes, totalitaris i antidemòcrates"

Ara / Efe
1 min
Dolores de Cospedal al míting de Tarragona ahir al migdia, flanquejada pel candidat Santiago Fisas i la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

TarancónLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha condemnat aquest dijous l'atac contra el cotxe del ministre Cristóbal Montoro i la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, a Vilanova i la Geltrú i l'ha atribuït directament a "radicals independentistes" i "proetarres" que, segons ella, no volen que el PP s'expressi amb llibertat. Cospedal s'ha pronunciat així en un acte de campanya a Tarancón (Conca), on ha aprofitat per erigir el seu partit en l'autèntic garant de la democràcia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha condemnat i mostrat la seva "indignació" davant d'uns actes "absolutament inqualificables", que ha titllat de "repugnants" i d'atemptats contra la democràcia. Ha recordat que a Espanya s'ha conquerit el dret a pensar com cadascú vulgui i a expressar aquestes opinions, i ha titllat d'"indignes" els que intenten impedir que s'exerceixi aquest dret. "Són indignes, són totalitaris, són antidemòcrates", ha continuat Cospedal.

I, "perquè els quedi clar", ha subratllat que els populars seguiran defensant la unitat d'Espanya i la seva integritat. "Mentre governi el PP els catalans poden estar tranquils, perquè no perdran drets com a espanyols ni com a europeus", ha etzibat, relacionant directament l'agressió amb el procés polític català.

stats