Política 02/03/2012

El govern espanyol diu que l'augment de l'atur del febrer "justifica" la reforma laboral

La secretària d'Ocupació i Seguretat Social, Engracia Hidalgo, reitera que la nova norma "crea un marc que permet a empresaris i treballadors buscar alternatives a l'acomiadament"

Acn
1 min

MadridLa secretària d'Ocupació i Seguretat Social, Engracia Hidalgo, ha valorat a través d'una nota de premsa les dades de l'atur registrat aquest mes de febrer. Indiquen que a Espanya hi ha 112.269 desocupats més respecte del gener i situen el nombre total de persones que busquen feina però no en troben en els 4.712.098. Hidalgo considera que aquest nou increment "justifica" que el govern espanyol hagi aprovat una reforma laboral "completa i equilibrada". I reitera que la nova norma "crea un marc que facilita a l'empresa i als treballadors d'adaptar-se a la realitat del seu entorn i posa a la seva disposició un ampli conjunt d'eines que els permet buscar alternatives a l'acomiadament com a mecanisme d'ajustament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Igualment, la responsable espanyola d'Ocupació ha destacat que la reforma del mercat laboral compta també amb "mesures d'impuls de la contractació indefinida articulades a través dels empresaris autònoms i les pimes", fet que, afegeix, permetrà "la creació d'ocupació quan es donin les circumstàncies de creixement econòmic" a Espanya. Quan quedi enrere doncs, la "molt complicada" situació que viuen actualment l'economia espanyola i europea, ha afegit.

stats