Política 20/01/2015

El jutge arxiva l'incident de trànsit d'Esperanza Aguirre

El jutge no observa indicis de delicte en l'actuació de la presidenta del PP de la Comunitat de Madrid

Efe/ara
1 min
Aguirre: "Espanya està el doble  de millor que  en l'última crisi"

MadridEl jutge ha decidit arxivar les diligències obertes contra Esperanza Aguirre després del seu incident de trànsit amb dos agents de mobilitat de Madrid. Aquest dimarts n'ha acordat el sobreseïment provisional, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la capital espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutjat d'instrucció número 14 considera que no ha quedat suficientment acreditada la desobediència i les lesions per imprudència denunciades al cas. També creu que no són constitutius d'infracció penals els danys a la moto del policia municipal que va denunciar els fets.

Aguirre va envestir amb el seu cotxe la moto d'un agent de mobilitat –funcionaris supeditats a la Policia Municipal i dedicats a regular el trànsit, però que no són policies– en arrencar quan estava sent denunciada per una infracció de trànsit, segons va informar la UGT l'abril de l'any passat. L'expresidenta de la Comunitat va fugir i va continuar conduint fins i tot quan una patrulla de la Policia Municipal que era a prop li va demanar que s'aturés.

stats