Política 26/06/2013

El PP denuncia més casos d'espionatge a líders del partit

Sánchez-Camacho confirma a RAC1 que van descobrir micròfons a un restaurant on dinen i es reuneixen sovint dirigents populars catalans i espanyols

Acn
2 min

BarceEl PP català torna als jutjats per un cas d'espionatge. La líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, ha confirmat en una entrevista a 'El món a RAC1' aquest dimecres que la seva formació va posar una denúncia ahir, tal com ja havia avançat 'La Vanguardia', després de tenir sospites d'haver sigut investigats "il·legalment". Segons la líder popular, van trobar "micròfons i aparells" de gravació a una sala d'un restaurant on "sovint" els dirigents del partit, tan catalans com espanyols, "dinen i es reuneixen".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del PP català ha explicat que la seva formació ja havia denunciat els fets temps enrere, però "el jutge ens va dir que havia d'anar a un altre jutjat". És per això que, segons ella, ara els populars catalans han interposat aquesta nova denúncia que, a més, enllaça amb "el procés penal obert" pel cas dels espionatges de Método 3.

Sánchez-Camacho ha explicat que l'origen de la denúncia rau en "un informe" que té el PP català en què es detalla que "s'han trobat micròfons i mecanismes d'espionatge" a la sala privada d'un restaurant situat a l'entorn de la seu del partit a Barcelona, on acostumen a fer "dinars de treball i reunions" amb presència de dirigents del partit de Catalunya i d'Espanya.

Més denúncies als mitjans de comunicació

D'altra banda, Alícia Sánchez-Camacho ha advertit que seguirà interposant denúncies contra "qualsevol que expliqui, difongui o publiqui" part del contingut de la conversa que va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola quan va ser gravada per espies de Método 3. "Evidentment demandaré, perquè està prohibit per la jutge i és una conversa privada. És sorprenent que es vulgui publicar, el codi penal empara que no es faciliti la conversa privada, però sembla que en aquest cas no, perquè hi ha carta blanca per criticar-me i publicar la conversa", ha sentenciat.

stats