ALTO EL FOC D'ETA
Política 11/01/2011

L'esquerra abertzale posa en marxa una web del "procés de pau"

La web, promoguda per dirigents de l'esquerra abertzale, pretén ser una veu directa en anglès perquè la comunitat internacional tingui accés a informació de primera mà i sense filtres, i recollir articles que apareixen a la premsa internacional sobre el conflicte basc. Hi escriurà articles Arnaldo Otegi

Redacció
1 min

BarcelonaEn la presentació de la web –coincidint amb el comunicat d'alto el foc d'ETA–, el dirigent de l'esquerra abertzale Gorka Elejabarrieta explica que després d'anys viatjant per Europa per difondre la causa abertzale i promoure el procés de pau, ha detectat que una de les seves "principals mancances" és la manca "d'informació directa i fiable en anglès del que està passant al País Basc".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'objectiu d'aquest nou projecte que estem llançant avui és precisament això. Volem informar a tothom sobre les propostes polítiques que l'esquerra abertzale està promovent amb la finalitat d'assolir un escenari de pau justa i duradora al País Basc", afirma.

Elejabarrieta explica que a la web www.basquepeaceprocess.info es farà especial atenció a les "iniciatives internacionals que s'estan promovent" perquè l'eventual procés de pau tingui èxit. A més d'Elejabarrieta, a la web hi escriuran l'encara empresonat Arnaldo Otegi, líder de l'esquerra abertzale, Caterina Madariaga i Ana Mezo. "Un nou escenari s'obre al País Basc, i necessitarem tota la força i el suport per tal d'arribar a un escenari de pau justa i duradora al País Basc", conclou.

stats