DRET A DECIDIR
Política 04/11/2013

Josep Nuet: "Els federalistes volem votar afirmativament a la consulta"

EUiA insta a federalistes i independentistes a seguir buscant un acord sobre la pregunta del referèndum

ò.gelis
1 min
Joan Josep Nuet, coordinador general d'EUiA / ACN

BARCELONAEsquerra Unida i Alternativa insisteix a seguir buscant una pregunta pel referèndum que permeti unir els vots d'independentistes i federalistes, per guanyar així la votació. El coordinador general d'EUiA, Josep Nuet ha instat tant a la societat civil implicada en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir, com als grups polítics favorables a la consulta integrats en la comissió parlamentària pel Dret a Decidir, a seguir les negociacions per a la definició de la pregunta per tal de no dividir el vot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els federalistes volem votar afirmativament a la consulta, i per això ens hem de sentir inclosos en la pregunta" ha declarat Nuet i ha insistit que "seguim demanant un acord entre federalistes i independentistes per gestionar la consulta, la pregunta i el dia després".

"República Catalana democràtica, social i lliurement federada"

El coordinador general d'EUiA, ha refermat així la seva posició, després que en els darrers dies hagi augmentat el debat sobre la concreció de la pregunta en una eventual consulta. EUiA va segellar l'aposta per una República catalana, democràtica, social i lliurement federada, el passat 27 de setembre a la seva conferència política, amb el suport de més del 80% dels delegats i delegades.

stats