Política 12/06/2012

El PP català avala recórrer al TC l'euro per recepta per evitar una "doble imposició"

El partit d'Alícia Sánchez-Camacho va col·laborar amb el Govern que s'aprovés la mesura en abstenir-se

Sara González
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que després del decret de sanitat aprovat pel govern espanyol el seu partit no vol que hi hagi "una doble imposició" sobre els ciutadans catalans amb l'euro per recepta. D'aquesta manera, ha avalat el recurs al Tribunal Constitucional que el ministeri d'Hisenda vol presentar per tal d'abolir aquesta mesura aprovada pel Govern amb l'abstenció del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens hi vam oposar des del primer moment", ha dit Camacho, que també ha afegit que la mesura era molt més dura quan la va presentar CiU i que es va suavitzar "gràcies a la gestió" dels populars. La líder del PP de Catalunya ha defensat que el govern de Mariano Rajoy té tota la legitimitat per recórrer al TC l'euro per recepta de la mateixa manera que el Govern ha recorregut davant aquest mateix tribunal els decrets d'educació i de sanitat.

Camacho també ha criticat les "contradiccions" de l'executiu d'Artur Mas, que porta al TC uns decrets de sanitat i educació que, malgrat tot, ha inclòs en el seu darrer pla d'ajust de 1.500 milions d'euros que va presentar al Consell de Política Fiscal i Financera.

stats