L'eurodiputat Javier Nart deixa la militància de Ciutadans però no abandona l'escó

Assegura que "continuarà defensant els interessos dels espanyols i el programa electoral de Cs"

Més baixes entre la militància de Ciutadans. Aquest dijous l'eurodiputat Javier Nart ha notificat oficialment a la direcció del partit que abandona la seva condició d'afiliat. Ja havia comunicat fa uns mesos que deixava l'executiva del partit, justament al mateix moment que l'exdiputat Toni Roldán comunicava que deixava la formació. 

Aquest dijous, però, l'eurodiputat ha comunicat oficialment que deixa d'estar afiliat a Ciutadans malgrat que continuarà formant part de la delegació del partit i del grup liberal Renew Europe. És a dir, que continuarà sent eurodiputat i, segons el comunicat, "defensarà els interessos dels espanyols i el programa electoral de Ciutadans de les eleccions europees del 2019". 

Les primeres dimissions agreugen la crisi de Ciutadans

Aquest dijous també hi ha hagut una nova baixa a les files de Cs. L'economista Francisco de la Torre ha formalitzat la seva renúncia a l'acta de diputat al Congrés després que a finals de juliol ja anunciés que abandonava la direcció del partit i que deixaria l'escó a la cambra baixa. L'exportaveu d'hisenda de la formació taronja va argumentar que havia perdut la "il·lusió" amb el projecte liderat per Albert Rivera donada la deriva cap a la dreta que ha agafat Cs.