Política 03/10/2019

L'exdiputat de Cs Toni Roldán fitxa per Esade

Dirigirà un nou think tank des de Madrid

Ara
1 min
El ja exportaveu econòmic de Cs Toni Roldán, ahir, durant la seva compareixença de comiat al Congrés.

BarcelonaNúmero 2 per Barcelona en les eleccions generals del 28 d'abril, Toni Roldán va acabar plegant de totes les seves responsabilitats a Ciutadans a finals de juny. Va voler acomiadar-se públicament per exposar les crítiques a l'estratègia del president del partit, Albert Rivera, incapaç, segons ell, d'allunyar-se dels discursos de l'extrema dreta i d'aportar estabilitat al govern espanyol investint Pedro Sánchez. Divendres, tres mesos després, Roldán serà presentat com a nou fitxatge de l'escola de negocis Esade.

Roldán serà presentat en roda de premsa com a director d'un nou think tank amb seu a Madrid. Encara no s'ha fet públic l'objectiu d'aquest grup d'interès, que tindria relació amb la formació de l'exdirigent del partit taronja. Roldán és economista, format a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la School of International and Public Affairs de la Columbia University i a l'Institut Europeu de la London School of Economics, entre d'altres. A Ciutadans havia sigut el responsable econòmic del partit.

No és el primer fitxatge d'un polític vinculat al partit taronja que fa Esade. El setembre de l'any passat, l'escola de negocis anunciava la contractació de Manuel Valls, ex primer ministre francès i actual regidor a l'ajuntament de Barcelona, com a professor durant el curs 2018-2019. Valls es va encarregar d'impartir classes de l'assignatura 'Processos migratoris i geografia urbana' en el grau de Dret.

stats