Eleccions 20-N
Política 05/11/2011

El PP veu "repugnants" les insinuacions de González i Guerra sobre ETA

Els populars creuen que el PSOE intenta "fer electoralisme amb la mort de tanta gent"

Efe
2 min

MadridEl secretari de Comunicació del PP, Carlos Floriano, ha considerat "fastigoses" i "repugnants" les paraules de Felipe González i Alfonso Guerra insinuant que els populars van intentar que es posposés el comunicat d'ETA sobre la fi de l'activitat armada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a EFE, Floriano ha assenyalat que tant González com Guerra han fet, en el míting de Dos Hermanas en què han acompanyat el candidat socialista a la Moncloa, Alfredo Pérez Rubalcaba, un discurs "insidiós" que suposa una "barreja entre la mentida i tractar de fer electoralisme amb la mort de tanta gent".

Ha assegurat que el seu partit parlarà en aquesta campanya dels problemes que interessen als ciutadans, i no pensa entrar en els "insults" i els intents de fer electoralisme amb el terrorisme d'ETA.

Respecte d'això, no ha volgut comentar a preguntes d'EFE les paraules d'un altre socialista, el número dos per la Corunya, Miguel Cortizo, que ha dit que al PP hi ha "cabrons i mesquins" que van utilitzar la lluita antiterrorista per desgastar el govern espanyol.

El secretari de Comunicació del PP ha assenyalat d'altra banda que en el míting de Dos Hermanas s'ha evidenciat que el PSOE de Rubalcaba "representa millor que ningú la baralla i el passat" mentre evita parlar del principal problema dels espanyols, la desocupació.

En la seva opinió ha resultat "patètic", perquè Rubalcaba semblava en realitat el "teloner" de González i Guerra, i també ha criticat que el candidat s'hagi declarat alumne de l'expresident, "el govern es va caracteritzar per l'atur, el malbaratament i la corrupció ".

Una corrupció felipista que té el seu exemple, ha afegit, en el ministre portaveu del Govern, José Blanco, i en les revelacions de la "operació Campió" sobre comissions irregulars que s'han remès al Tribunal Suprem.

stats