Política 10/11/2018

Ferit un assistent a la manifestació de Jusapol en ser empès per les escales del metro

L'home portava una samarreta amb simbologia nazi

Efe
1 min
La manifestació convocada per Jusapol, avançant per la Via Laietana de Barcelona

BarcelonaUn home que havia assistit a la manifestació del sindicat de policies Jusapol aquest dissabte al migidia ha resultat ferit, de caràcter lleu, després de ser empès per les escales de l'estació del metro d'Urquinaona, a Barcelona, per una persona que no ha estat identificada. L'incident ha passat al final de la protesta de Jusapol a la Via Laietana de Barcelona i de la concentració de signe contrari convocada pels CDR, totes dues situades a prop de la parada de metro d'Urquinaona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Testimonis presencials han explicat que el ferit ha estat empès per una persona quan baixava les escales del metro, i que no hi havia hagut cap discussió entre ells. L'home portava una samarreta amb simbologia nazi.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències sobre els fets, tot i que la investigació va a càrrec dels Mossos d'Esquadra. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'home ha caigut per les escales del metro i ha patit ferides lleus, entre les quals al cap, de les quals ha estat atès pel personal mèdic al mateix lloc de l'accident, sense necessitat de ser traslladat a un centre sanitari.

stats