Política 05/04/2018

La fiscalia demana un any i mig de presó per la tuitaire que va amenaçar Llarena i la dona

L'acusa d'un delicte d'amenaces i injúries greus

Montse Riart
1 min
El magistrat Pablo Llarena, en una imatge d’arxiu. L’endemà de les eleccions, el 22 de desembre, va anunciar noves imputacions que poden afectar les negociacions de Junts per Catalunya, ERC i la CUP sobre un pacte de govern.

BarcelonaLa fiscalia demana un any i mig de presó per a la dona que va publicar un tuit insultant i amenaçant el magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, i la seva dona. El missatge identificava amb noms i cognoms l'esposa de Llarena i el lloc on viu i treballa. "Cal difondre-ho perquè sàpiguen que no podran anar pel carrer a partir d'ara", acabava dient el tuit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El fiscal de Reus que porta el cas considera que el missatge tenia la voluntat d'"acovardir" la família del magistrat. Acusa la tuitaire, que va ser detinguda i deixada en llibertat amb càrrecs, d'un delicte d'amenaces i injúries greus. A banda de l'any i mig de presó, el representant del ministeri públic demana que s'imposi una multa de 2.100 euros a la dona.

Arran del missatge, la fiscalia superior va demanar als Mossos d'Esquadra que protegissin Llarena i la seva família. Segons l'ACN, el judici contra la dona es farà el proper mes d'octubre.

stats