Política 07/04/2015

La fiscalia demana presó per al raper Pablo Hasél per haver amenaçat de mort Àngel Ros

L'alcalde va denunciar l'artista el desembre passat per una sèrie d'amenaces personals que es van difondre a través d'un vídeo penjat a YouTube

Europa Press
1 min
Pablo Hasél en una imatge d'arxiu /ACN

BarcelonaLa fiscalia de Lleida demana un any i tres mesos de presó per al raper lleidatà Pau Rivadulla, conegut com a Pablo Hasél, per amenaces de mort a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC), en una cançó difosa a les xarxes socials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Audiència Nacional ja va condemnar l'abril de l'any passat Hasél a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme. Aquest cop l'acusació l'ha motivat la denúncia que va presentar l'alcalde Ros al desembre. La fiscalia també ha demanat presó per a la persona encarregada d'enregistrar el vídeo.

Segons ha confirmat Europa Press, el fiscal relata a l'acusació que els dos acusats van penjar un vídeo a YouTube el 5 d'abril del 2014 en què el cantant diu: "Àngel, malparit, et mereixes un tret, t'apunyalaré, m'has arruïnat, t'arrencaré la pell a tires".

Youtube va retirar el vídeo de la xarxa a mitjans de gener, més d'un mes després que el jutjat d'instrucció 3 de Lleida ho reclamés a petició de la fiscalia.

stats