CORRUPCIÓ
Política 29/01/2013

Homs, sobre els casos de corrupció: "Aquesta xacra ens neguiteja i pensem en una resposta col·lectiva"

El conseller de la Presidència i portaveu assegura que l'executiu vol posar en mans dels grups parlamentaris la iniciativa per atacar l'assumpte

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que el Govern està "neguitejat" pels casos de corrupció que han esclatat a Catalunya els últims mesos i ha indicat que estan pensant en una "resposta col·ectiva" per atacar el problema. Això vol dir, segons Homs, que l'executiu cedirà la iniciativa als grups parlamentaris per tal que es dugui a terme una ponència conjunta sobre la llei de transparència. Una llei que ja estava en marxa l'anterior legislatura i que es va aturar per la convocatòria de les eleccions anticipades del 28-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, el portaveu ha assegurat que el Govern té al cap "mesures basades en anàlisis tècniques" per aturar l'esclat de casos de corrupció, però ha insistit que el Govern prefereix que siguin tots els partits els qui facin les seves propostes.

Sobre Crespo: "Jo me'l crec. El conec personalment"

Pel que fa a l'operació contra la màfia russa que l'Audiència Nacional ha fet a Lloret de Mar i que ha afectat l'exalcalde i diputat de CiU Xavier Crespo, Homs ha fet servir aquestes paraules: "Jo me'l crec. El conec personalment i me'l crec".

stats