Política 19/02/2015

Gabilondo segueix imposant-se a Zerolo per ser candidat del PSOE a Madrid i guanya per unanimitat en tres agrupacions

El president de la comissió gestora que ara dirigeix el partit a la comunitat de Madrid argumenta que la baixa participació es deu al fred i als horaris laborals

Europa Press
1 min

MadridL'exministre Ángel Gabilondo segueix imparable en la carrera per ser candidat del PSOE a la comunitat de Madrid. Ha tornat a guanyar a l'altre candidat, el regidor socialista a l'Ajuntament madrileny, Pedro Zerolo, en les votacions d'aquest dijous, marcades per segon dia consecutiu per la baixa participació. En tres agrupacions -Vicálvaro, Arganzuela i Villanueva de la Cañada- Gabilondo ha guanyat per unanimitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la resta d'agrupacions, com Chamberí, Retiro, Moncloa, Ciudad Lineal, Hortaleza, Torrelodones (un militant ha votat Carme Chacón), Tetuán o Moraleja, que han votat avui, també s'ha imposat amb total claredat Gabilondo.

El president de la comissió gestora que ara dirigeix el PSM, Rafael Simancas, ha tret importància a la baixa participació -"feia fred" i hi havia "molta gent treballant" han sigut els arguments per explicar-ho- i ha destacat que l'important és que el procés és democràtic.

stats