SONDEIG DE 'EL PAÍS'
Política 15/04/2012

El PP perd més de vuit punts de valoració en només un mes pel desgast del govern de Rajoy

Segons el sondeig Metroscopia de 'El País', el president espanyol sent el desgast de la crisi i suspèn en lideratge. El PSOE no avança i el 90% de la població està angoixada per l'economia

Ara
1 min
Mariano Rajoy, a la sessió de control d'aquest dimecres al Congrés / EFE

BarcelonaLes últimes mesures d'austeritat que ha pres l'executiu de Mariano Rajoy li han passat factura. És el que es desprèn de l'enquesta Metroscopia que aquest diumenge publica el diari 'El País'. Segons l'estudi, el PP perd vuit punts ( del 46,3% al 38,1%) en només un mes i el president suspèn en lideratge. De totes maneres, la caiguda en vots no la sumen els socialistes, sinó que Izquierda Unida i Unión Progreso y Democracia. "Entre els ministres, cau de cop en valoració el de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón", destaca el rotatiu en portada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PSOE també cau un 1,4% en només un mes, just els punts que suma IU. L'enquesta emfatitza que la majora refusa les retallades en sanitat pública i que les mesures no eviten que creixi l'angoixa per la crisi. Un 52% dels enquestat consideren que el nou govern va improvisant sobre la marxa.

stats