Publicitat
Publicitat

SONDEIG DE 'EL PAÍS'

El PP perd més de vuit punts de valoració en només un mes pel desgast del govern de Rajoy

Segons el sondeig Metroscopia de 'El País', el president espanyol sent el desgast de la crisi i suspèn en lideratge. El PSOE no avança i el 90% de la població està angoixada per l'economia

Les últimes mesures d'austeritat que ha pres l'executiu de Mariano Rajoy li han passat factura. És el que es desprèn de l'enquesta Metroscopia que aquest diumenge publica el diari ' El País'. Segons l'estudi, el PP perd vuit punts ( del 46,3% al 38,1%) en només un mes i el president suspèn en lideratge. De totes maneres, la caiguda en vots no la sumen els socialistes, sinó que Izquierda Unida i Unión Progreso y Democracia. "Entre els ministres, cau de cop en valoració el de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón", destaca el rotatiu en portada.

El PSOE també cau un 1,4% en només un mes, just els punts que suma IU. L'enquesta emfatitza que la majora refusa les retallades en sanitat pública i que les mesures no eviten que creixi l'angoixa per la crisi. Un 52% dels enquestat consideren que el nou govern va improvisant sobre la marxa.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT