Política 04/04/2014

Sáenz de Santamaría: "El diàleg amb la Generalitat existeix i és continuat, però sempre dins el marc de la llei"

La vicepresidenta espanyola emmarca dins la normalitat les reunions amb Ortega i Homs. No revela qui intervindrà en el debat al Congrés sobre la consulta

Ara
1 min
La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría / EFE

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest divendres en la roda de premsa posterior al consell de ministres que "el diàleg" amb el Govern de la Generalitat "existeix i és continuat", però ha insistit que aquest diàleg s'ha de fer sempre "dins el marc de la llei i de la Constitució". Santamaría emmarca dins de "la normalitat" la reunió que va tenir fa uns dies a Barcelona amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs. La vicepresidenta espanyola també es va reunir fa un parell de setmanes amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet pública la reunió aquest divendres i ha dit que un cop hagi passat el debat sobre la consulta, el 8 d'abril al Congrés, "caldrà insistir a reprendre" el diàleg, tot i que ha assenyalat que les converses, més o menys públiques, s'han reprès.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i la insistència dels periodistes, Santamaría no ha volgut revelar quin membre de l'executiu espanyol intervindrà dimarts en el debat al Congrés on s'ha de votar la transferència de la competència per celebrar referèndums a Catalunya. En tot cas, ha assegurat que tenen preparada la intervenció.

stats