Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

El govern municipal més atípic, a Arenys de Mar: des de SI fins al PP

Els socialistes catalans s'integren al govern municipal de CiU, PP i Bloc Municipal (Via, SI i RCat) i s'assegura la majoria un any després. A l'oposició s'hi queden ICV, CUP i ERC

El d'Arenys de Mar és des d'aquesta setmana un dels governs municipal més atípics del país. Ningú li podrà negar la transversalitat tant dels eixos nacional com ideològic. Fins ara hi convivien independentistes, nacionalistes, espanyolistes i liberals. I ara, també socialistes i federalistes.

Els quatre regidors del PSC han acordat amb el primer partit del consistori, CiU, integrar-se al govern que inicialment van formar CiU i PP, i al qual uns mesos enrere s'hi va afegir la coalició Bloc Municipal (format per Solidaritat Catalana per la Independència, Veïns Independents d'Arenys i Reagrupament). L'alcalde, Estanis Fors (CiU), ha acabat integrant als quatre regidors socialistes (entre ells dos exalcaldes) després de constatar un any després les dificultats de governar en minoria amb vuit regidors (5 de CiU, 2 del PP i 1 del Bloc-SI). A l'oposició hi seguiran els tres regidors d'ICV, un de la CUP i un d'ERC.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT