Política 20/07/2015

"La llegenda del Barcelona es presenta a les eleccions catalanes": la premsa internacional destaca la presència de Guardiola a la llista Junts pel Sí

El 'Financial Times' informa de les eleccions plebiscitàries amb la notícia que Guardiola tancarà la llista. La presència de Guardiola a la llista del Junts pel Sí també és destacada pel 'Die Welt'

Ara
1 min
Pep Guardiola votant CRISTINA CALDERER

BarcelonaA Catalunya els cinc noms que encapçalen la llista del Junts pel Sí són personatges molt populars, però fora de les nostres fronteres la majoria són del tot desconeguts. No passa el mateix amb el nom que tancarà la llista, Pep Guardiola. L'exentrenador del Barça és una estrella mediàtica i no resulta estrany que el seu nom sigui el triat pel 'Financial Times' per informar sobre l'acord de la llista unitària.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Quan els catalans vagin a les urnes al setembre es trobaran un nom en la llista de candidats que reclamen la independència d'Espanya que és conegut pels seguidors de futbol d'arreu del món: la llegenda del Barcelona Pep Guardiola". Així arrenca l'article sobre les eleccions plebiscitàries el 'Financial Times', que explica els arguments dels partidaris i detractors de la independència i acaba afirmant que, si bé segons l'últim sondeig la llista obtindria entre 68 i 72 escons, resulta "altament improbable" que Guardiola entri al Parlament.

No ha estat, però, el 'Financial Times' l'únic mitjà internacional a fer de Guardiola l'estrella de la notícia sobre el 27-S. Òbviament, la inclusió del candidat a la llista ha estat també seguida amb atenció a Alemanya, on ha estat recollida pel 'Die Welt'.

stats