Política 30/10/2013

Guerra creu que el PSC "ha deixat de ser un partit socialista" i Catalunya "necessita una alternativa socialista"

El veterà dirigent del PSOE destaca que els socialistes catalans són "un altre partit" i assenyala que no té "cap responsabilitat" sobre aquesta formació

Acn
1 min

MadridL'exvicepresident del govern espanyol i veterà dirigent del PSOE Alfonso Guerra ha assegurat aquest dimecres que cal una "alternativa socialista" a Catalunya, perquè el PSC no abandera aquesta opció. "Fa molt de temps que penso que el PSC ha deixat de ser un partit socialista, perquè s'aproxima a les posicions nacionalistes, i per tant Catalunya necessita una alternativa socialista", ha afirmat Guerra des dels passadissos del Congrés, on exerceix de diputat. En aquesta línia, i referint-se a la votació sobre el dret a decidir en què els socialistes catalans es van desmarcar del PSOE aquest dimarts, Guerra ha afirmat que el PSC "és un altre partit" i no té "cap responsabilitat" sobre la formació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntat pels periodistes si aquesta qüestió, la de generar una "alternativa socialista a Catalunya", s'hauria d'abordar a la conferència política que el PSOE celebrarà aquest mes de novembre, Alfonso Guerra ha assenyalat que "es pot abordar allà o fora d'allà, no té importància on s'abordi".

stats