Política 01/02/2013

Bárcenas va veure el Madrid-Barça des de Baqueira la nit abans de la filtració, segons 'El Mundo'

El diari publica la foto a la portada

Ara
1 min
Portada el mundo 1 febrer 2013

BarcelonaL'extresorer del PP Luis Bárcenas era dimecres a la nit a Baqueira mirant el Madrid-Barça de la Copa des d'un hotel, poques hores abans que 'El País' publiqués els seus papers manuscrits amb la comptabilitat del PP. El diari 'El Mundo' publica en portada una foto de Bárcenas a l'hotel Rafael sopant i mirant el partit de futbol per la televisió acompanyat de més gent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Cope va informar ahir que la filtració dels papers de Bárcenas es va decidir el desembre passat a l'estació d'esquí. L'emissora assegura que hi va haver una reunió en la qual van assistir Luis Bárcenas, l'advocat i exdiputat del PP Jorge Trías Sagnier, un periodista d''El País' i un membre de CiU.

L'entorn de Bárcenas responsabilitza Jorge Trías –que va ser advocat de l'extresorer– de filtrar la documentació. El periodista Ignacio Escolar apunta a Eldiario.es que Trías Sagnier va passar una factura de 48.000 euros com a advocat de Bárcenas, que el PP no va pagar. La mateixa font de l'entorn de Bárcenas assegura que l'extresorer imputat pel cas Gürtel no manté relació amb Trías Sagnier. L'advocat va publicar fa uns dies un article a 'El País' on admetia els sobresous.

stats