CAP AL 25-N
Política 21/11/2012

ICV-EUiA i ERC consensuen el 'hashtag' #nohisomtots per protestar pel debat a tres de 8TV

Així, volen fer evident a Twitter la seva queixa pel debat d'aquest dimecres a la televisió privada, perquè només hi participaran Artur Mas, Pere Navarro i Alícia Sánchez-Camacho

Ara
1 min
JUNQUERAS I HERRERA  Tot i les similituds entre els seus votants (o potser per això), les cúpules d'ERC i ICV han tingut relacions tenses.

BarcelonaEls equips de campanya d'ERC i d'ICV-EUiA han consensuat el 'hashtag' #nohisomtots per mostrar a la xarxa social Twitter el seu desacord amb el debat a tres que es fa aquest dimecres a 8TV. Els dos partits coincideixen que un debat a tres en què hi prendran part Artur Mas, Pere Navarro i Alícia Sánchez-Camacho, a Catalunya no és representatiu de la pluralitat política del país. I menys encara fent cas de les enquestes, que apunten que les diferències entre PSC i PP, i ERC i ICV-EUiA seran mínimes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant ERC com ICV-EUiA han fet una crida a les xarxes socials perquè els seus respectius entorns i simpatitzants utilitzin aquesta etiqueta a Twitter per tuitejar durant el debat. De fet, aquesta etiqueta ja la van utilitzar alguns partits extraparlamentaris diumenge durant el debat de TV3. El debat de 8TV es fa aquest dimecres a partir de les 22.00 a la cadena de televisió privada del Grup Godó. El moderarà el presentador del programa '8 al dia', Josep Cuní.

Revolució comunicativa

Les xarxes socials han suposat un terratrèmol per a les formes tradicionals i clàssiques de comunicació en campanya. Així, durant el debat a set de TV3, diumenge passat, David Fernàndez, el candidat de la CUP –partit sense representació parlamentària que concorre a les eleccions al Parlament per primera vegada– va participar des de fora en el debat, via 'streaming' i Twitter.

stats