POLÍTICA
Política 23/03/2014

La Defensora del Poble: "La història de l'Espanya del segle XX seria molt diferent sense la figura de Suárez"

La Defensora del Poble espanyol, Soledad Becerril, considera que "les societats estan necessitades de persones amb altesa de mires, amb els ulls i pensaments més posats en el demà que en l'avui"

Europa Press
1 min
Soledad Becerril

BarcelonaLa Defensora del Poble espanyol, Soledad Becerril, ha destacat que "la història de l'Espanya del segle XX segurament seria molt diferent sense la figura del president Adolfo Suárez", mort aquest diumenge després d'una llarga malaltia. En un comunicat, Becerril afirma que "les societats estan necessitades de persones amb altesa de mires, amb els ulls i pensaments més posats en el demà que en l'avui".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Així va tenir el president Suárez fixada la mirada i, gràcies a això, els espanyols vam fer la Transició", ha assenyalat, i ha incidir en el fet que "va ser generós, bondadós i intel·ligent". "La seva família se'n sentirà orgullosa, i els espanyols li estem molt agraïts. La institució del Defensor del Poble demana que descansi en la pau que bé es va saber guanyar", conclou Becerril, que havia estat integrant de la UCD de Suárez.

stats