Política 15/01/2014

Homs titlla la CUP d'"egoista i poc solidària" per la seva abstenció al traspàs del referèndum

El conseller de la Presidència també troba "absurda" l'oposició de la cúpula del PSC a la proposta que aquest dijous aprovarà el Parlament

Acn
1 min

Lloret de MarEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha criticat aquest dimecres que la CUP hagi decidit abstenir-se en la votació de dijous al Parlament, on s'aprovarà demanar al govern espanyol que transfereixi les competències per convocar referèndums. En una visita a Lloret de Mar, Homs ha assegurat que al Govern estan sorpresos i ha qualificat la postura de la CUP "d'egoista i poc solidària".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller atribueix aquesta decisió a interessos particulars i, contràriament al que sosté la CUP, assegura que ningú els va informar d'aquest canvi de parer. Segons Homs, el que convé al país és "fer coses junts", i per això lamenta que la CUP no voti a favor.

Homs ha afirmat també que la postura del PSC respecte a la votació del dijous al Parlament és "absurda". Segons Homs, els socialistes catalans es van presentar a les eleccions recollint al programa electoral el dret a decidir i, per tant, els ha instat a ser "coherents" i a complir els compromisos electorals. Considera "incomprensible" que els socialistes, com a partit de tradició democràtica que són, es posicionin al Parlament en contra del dret a votar.

stats