Política 11/11/2012

Homs es mostra "entristit" per les paraules d'Iglesias però crida a no caure en "provocacions"

El portaveu del Govern diu que un estat català ja hauria resolt l'afer dels desnonaments però que ara no té les "competències necessàries"

Acn
1 min
La campanya institucional del 25-N polèmica ha costat 271.000 euros

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha criticat aquest diumenge les paraules de l'expresident de l'Aragó Marcelino Iglesias en què comparava el procés sobiranista que vol posar en marxa Artur Mas amb "l'hipernacionalisme alemany i francès de les guerres mundials". "M'entristeix molt que per esgarrapar quatre vots s'acabin formulant paraules com aquestes, però no hem de caure en provocacions", ha assegurat Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Des de Catalunya hem de contestar de forma diferent, fent la feina ben feta i sense barallar-nos", ha apuntat el portaveu durant la seva visita a la fira gastronòmica Orígens d'Olot.

D'altra banda, Homs ha ressaltat que si Catalunya tingués un estat propi la problemàtica dels desnonaments ja s'hauria resolt. Segons Homs, el Govern no ha pogut abordar aquest tema perquè Catalunya "no té les eines ni les competències necessàries" per legislar sobre aquests afers.

stats