Política 27/05/2014

Homs assegura que "no hi ha cap novetat" en relació a un possible govern de coalició amb ERC

El conseller de la Presidència es mostra críptic sobre aquest afer i diu que "ja se'n parlarà quan correspongui", tot i que avança que no hi ha previst "cap canvi" en l'executiu

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que "no hi ha cap novetat" en relació a la possibilitat que ERC s'incorpori al govern d'Artur Mas. Homs s'ha mostrat críptic sobre aquest assumpte i ha avisat que, en tot cas, el debat sobre això no es farà "a través dels mitjans de comunicació". "Ja se'n parlarà quan correspongui", ha apuntat Homs, que ha afegit que no està previst "cap canvi" en la composició de l'executiu després de les eleccions europees.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La victòria d'ERC als comicis de diumenge ha reobert el debat sobre la possible entrada d'ERC al Govern. Homs ha explicat que sobre la taula segueix havent-hi l'oferta de Mas als republicans per incorporar-se al Govern, però no ha volgut aprofundir en aquest debat. "Ho farem quan hi hagi un interès per fer-ho", ha indicat. Mas i el president d'ERC, Oriol Junqueras, ja han mantingut "intercanvis d'impressions" sobre les eleccions, però no hi ha "cap novetat" en aquest assumpte, ha agregat.

stats