Publicitat
Publicitat

Missatge de Mas a ERC: "Menys exigències i més generositat" per tal d'arribar a un acord

 "No volem fer bullir l'olla, ni marejar la perdiu, ni enredar", assegura Homs, que fins després de Reis no preveu "cap desenllaç concret" de les negociacions per a la convocatòria d'unes eleccions plebiscitàries

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha traslladat aquest dimarts al seu Govern un missatge que descriu la manera amb què segons ell cal encarar les converses amb ERC per arribar a un acord que permeti la celebració d'unes eleccions plebiscitàries en els pròxims mesos: "Aquest tipus de converses necessiten menys titulars, menys exigències i més generositat per part de tothom", ha afirmat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, com a resum del missatge que Mas ha traslladat als seus consellers en l'última reunió del Govern d'enguany.

Sota aquest principi que s'"autoimposa" el Govern, Homs ha evitat entrar en detalls sobre l'estat de les negociacions amb ERC. "No volem fer bullir l'olla, ni marejar la perdiu, ni enredar", ha remarcat. Segons Homs ara cal "més predisposició a l'acord". Homs ha deixat clar que fins després de festes "no es preveu cap desenllaç concret" de les negociacions amb ERC.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT