Política 10/09/2014

Homs no se sent pressionat per ERC i fa una crida a la unitat catalana

El conseller de la Presidència diu que no li consta que Junqueras practiqui la desobediència quan exerceix d'alcaldes de Sant Vicenç dels Horts

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha negat aquest dimecres que el Govern se senti pressionat per ERC i ha apel·lat a la unitat de les forces polítiques de cara a la Diada. Homs, entrevistat a TVE i RNE després que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, plantegés la desobediència civil en el cas que l'Estat veti la consulta del 9-N, ha assegurat que "si alguna cosa ens pressiona és el que van votar els catalans a les urnes fa un parell d'anys -la demanda d'una consulta- i aquest és el compromís per damunt de tot".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha evitat censurar les paraules de Junqueras, perquè "cadascú s'expressa com considera oportú", i ha posat l'èmfasi en el compromís del Govern de CiU, juntament amb ERC, per organitzar la consulta. Homs ha dit que no li consta que Junqueras practiqui la desobediència quan exerceix d'alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

stats