Política 04/02/2014

El president madrileny acusa el PSOE de tenir un doble discurs amb Catalunya

Ignacio González emmarca la proposta de Susana Díaz a Mas en el "disbarat" en què estan instal·lats els socialistes

Europa Press
1 min

MadridEl president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha criticat aquest dimarts la proposta de la presidenta de la Junta d'Andalusia, la socialista Susana Díaz, que dilluns va mostrar-se oberta a una revisió de la Constitució per trobar un millor encaix per a Catalunya. Segons el dirigent territorial del PP, els socialistes mantenen un doble discurs amb Catalunya, depenent d'on fan declaracions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

González ha acusat la presidenta andalusa de tenir poc criteri en una qüestió tan important com és la unitat d'Espanya i ha afegit que aquesta és una mostra del "disbarat en què està instal·lat el PSOE", tant a nivell nacional com regional, perquè "cadascú defensa una cosa en un lloc". "Cadascú diu una cosa diferent segons sigui a Catalunya o a Andalusia".

El president madrileny ha constatat que el PP és "l'únic partit que defensa amb claredat la Constitució espanyola, la sobirania nacional i la unitat entre tots els espanyols". Per González, si el que reivindica Catalunya és un referèndum il·legal no hi haurà acord amb el govern central, perquè no es pot "tolerar que ningú vulgui fer alguna cosa il·legal o inconstitucional i pretengui tenir suport".

stats