Política 15/02/2012

La infanta Cristina es queixa del seguiment mediàtic: “Estem intentant fer una vida normal i vostès no ens deixen”

Els reporters de Telecinco segueixen la filla del rei fins a un supermercat de Washington i aconsegueixen parlar-hi. Urdangarin arrenca a córrer quan veu les càmeres

Ara
1 min
L'infanta Cristina, enxampada pels reporters de Telecinco a Washington

BarcelonaUn equip de Telecinco ha abordat la infanta Cristina en un supermercat de Washington quan falten pocs dies perquè el seu marit, Iñaki Urdangarin, declari com a imputat en el cas de presumpte corrupció a través de l'Instituto Nóos. "Estem intentant fer una vida normal, i vostès no ens deixen", lamenta la infanta a la periodista de la cadena, Paloma García Pelayo, que la grava amb un micro ocult. El vídeo de la declaració es pot veure a la pàgina web de Telecinco.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cristina va viatjar la setmana passada a Barcelona per complir amb l'agenda, i tot seguit a Madrid per arreglar la situació amb els seus pares, segons destaca la revista 'Lecturas', que també recull unes altres declaracions de la infanta: "No saben el que estem passant”, titula la revista.

En una altre vídeo del programa 'Materia reservada', de Telecinco, es pot veure els reporters apropar-se a Urdangarin abans d'abordar Cristina, i com el duc de Palma arrenca a córrer quan veu les càmeres.

stats