CAS NÓOS
Política 02/07/2014

La defensa de la infanta Cristina presenta recurs contra la seva imputació en el cas Nóos

El recurs és d'apel·lació i serà resolt per l'Audiència

Ara Balears / Efe
1 min

PalmaLa defensa de la infanta Cristina ha presentat aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció número 3 de Palma un recurs contra la seva imputació en el cas Nóos per dos delictes fiscals i un de blanqueig de capitals. El recurs és d'apel·lació i s'adreça directament a l'Audiència. La defensa ha preferit aquesta opció abans que presentar un recurs de reforma que resoldria el jutge Castro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En nom del despatx d'advocats que dirigeix Miquel Roca, el lletrat Jaume Riutord ha registrat un escrit en el qual s'argumenta contra l'existència d'indicis delictius suficients per mantenir la imputació de la infanta. El contrari al criteri del jutge del cas, José Castro.

La defensa de la germana del rei Felip VI ha esperat a l'últim dia del termini formal donat per Castro per a la formulació de recursos contra la interlocutòria en què va tancar la instrucció de la causa i va establir els delictes que atribueix als setze imputats.

No obstant això, el jutge ha concedit un termini de gràcia per a la presentació dels recursos que conclou demà a les 15.00 hores.

stats