La infanta Cristina va a treballar amb normalitat l'endemà de la seva imputació

A les 9.15 ha entrat caminant a les oficines centrals de La Caixa a Barcelona

La infanta Cristina ha anat a treballar aquest dijous al matí a la seu central de La Caixa a Barcelona, l'endemà de ser imputada ahir pel jutge Castro en relació amb el cas Nóos.

La infanta ha arribat cap a les 9.15 hores a la seu de l'entitat financera, i ha entrat caminant per la porta principal, on l'esperaven alguns periodistes i reporters gràfics, però no ha respost a cap pregunta.

La infanta va entrar a formar part el 1993 de la plantilla de la Fundació La Caixa, on ha exercit des de llavors diverses responsabilitats i actualment n'és directora de l'Àrea Internacional.

El jutge José Castro va imputar ahir la infanta Cristina i l'ha citat a declarar el 27 d'abril pel cas Nóos en apreciar 14 indicis que podria haver consentit que el seu parentiu amb el rei fos usat pel seu marit Iñaki Urdangarin i el seu soci, Diego Torres, en les presumptes activitats il·legals de l'institut.

Després de la imputació, la Fiscalia Anticorrupció va anunciar que recorrerà la decisió del jutge, perquè considera que no hi ha indicis criminals que relacionin la infanta Cristina amb les activitats de l'Instituto Nóos.

Gran expectació a les portes del palauet de Pedralbes

Els càmeres de televisió i els fotoperiodistes continuen aplegant-se a l'entrada del palauet de Pedralbes. Des que es va conèixer la imputació de la infanta, els periodistes han fet guàrdia davant la torre per comprovar els últims moviments de la família. La infanta va arribar a casa seva en cotxe cap a les 14.45 hores d'ahir dimarts, i no n'ha sortit fins aquest matí per anar a treballar. Ahir els periodistes només van poder veure sortir i tornar a entrar més tard els fills dels ducs de Palma en cotxe per anar a fer activitats esportives. No se sap si Urdangarin era amb ells. Ahir també va entrar al palauet de Pedralbes l'advocat del duc, Mario Pascual Vives. La policia espanyola manté el cordó de seguretat a l'exterior de la finca. La Guàrdia Urbana s'encarrega de controlar el trànsit.